cupure logo

Hesap Silme

Cupure hesabınızı dilediğiniz zaman doğrudan uygulamadan kalıcı olarak silebilirsiniz:

  1. Uygulamayı açın ve Profil sekmesine gidin.
  2. Ayarlar (dişli) simgesine dokunun.
  3. Hesabı Sil seçeneğini seçip onaylayın.

Hesabınızı silmek; kaydedilen haberlerinizi, tepkilerinizi, yorumlarınızı, bildirim tercihlerinizi, cihaz kayıtlarınızı ve giriş hesabınızı kalıcı olarak kaldırır. Bu işlem anında gerçekleşir ve geri alınamaz.

Uygulamaya erişemiyorsanız iletişim formu üzerinden talepte bulunun; hesabınızı 30 gün içinde silelim.

Hesabımı sil

Kişiselleştirme verileri

Kişiselleştirilmiş öneriler kullanıyorsanız, hesabınız olmasa bile bu cihazda okuma ilgilerinize dair anonim bir profil tutarız. Bunu giriş yapmadan, dilediğiniz zaman buradan silebilirsiniz. Bu işlem, bu cihaza ait ilgi profilinizi ve etkileşim geçmişinizi kaldırır ve kişiselleştirmeyi kapatır; uygulamanın geri kalanı çalışmaya devam eder.